Няма по-добро място за живее по света от ЕС, казва

...
Няма по-добро място за живее по света от ЕС, казва
Коментари Харесай

Гардиън: Борисов печели благоразположението на Европа чрез обаяние и ласкателство

Няма по-добро място за живее по света от Европейски Съюз, споделя българският министър председател Бойко Борисов в изявление за английското издание " Гардиън “. В подзаглавие обаче вестникът написа, че Бойко Борисов " хвали даже Тереза Мей, само че дава отговор с по-голяма принуда на въпроси за корупцията ".

Освен че показва позициите на Борисов, английското издание проучва държанието на българския министър председател.

Във време, когато някои политици в Централна и Източна Европа печелят от враждебността си към Брюксел, българският Бойко Борисов поема друг път, целящ да завоюва благоразположението на Европа посредством омагьосване и хвалебствие, написа " Гардиън “. Заявявайки, че е бил на всички места по света и може да каже, че няма по-добро място за живеене от Европейски Съюз, Борисов е деликатен да не подлага на критика никой от европейските си сътрудници.

Дори Тереза Мей, разочаровала доста европейски водачи след две години " напред и обратно “ с Брекзит, получава позитивна оценка.

" Виждам всичките старания, които Тереза Мей в действителност поставя, с цел да изложи своите причини пред всички останали 27 страни-членки, които оспорват доводите ѝ. Не бих желал да съм на нейно място. Но тя се бори твърдо “, споделя Бойко Борисов в изявлението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР