Няма по-добра комбинация от ден до заплата и пица и

...
Няма по-добра комбинация от ден до заплата и пица и
Коментари Харесай

Вземете храна за вкъщи за уикенда до заплата с £15 отстъпка от Dominos

Няма по-добра композиция от ден до заплата и пица и в този момент хората могат да отпразнуват уикенда до заплата с няколко части Domino's Pizza на ниска цена.

От основаването си през 1985 година Dominos е желана дестинация за прясно приготвени пици за британците в Обединеното кралство. С над 1200 магазина, разпръснати из цялата страна, е много елементарно да се отдадете на желанието си за пица, което може би изпитвате.

Независимо дали изберете да изберете класика като Маргарита или да си поръчате нещо с лека нотка като Pepperoni Passion, Dominos в действителност има по нещо за всеки, в това число изобилна вегетарианска и веганска гама. Сега феновете на пицата имат още една причина да се радват с изкушаваща договорка за връщане на пари, която се ползва за всевъзможен размер пица по техен избор.

Тази изключителна оферта посредством TopCashback е същинска облага за нови клиенти, които желаят да вечерят с Domino's това уикенд, като процесът е безпроблемен и не изисква тромави кодове или ваучери. Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР