Няма по-добър резултат от този, който бе постигнат в Брюксел,

...
Няма по-добър резултат от този, който бе постигнат в Брюксел,
Коментари Харесай

Сделката за Брекзит има шанс. Но нищо не е сигурно

" Няма по-добър резултат " от този, който бе реализиран в Брюксел, акцентира английският министър председател Борис Джонсън. И добави: " Ако договорката бъде утвърдена от английския парламент, по-късно към този момент бих могъл да се заема с други неща и да оставя тази неприятна тематика ". Този мотив несъмнено му носи точки в очите на обществеността. И в действителност подхожда на настройките на британците, както сочат изследванията.

Повечето депутати в Долната камара знаят, че след Брекзит занапред ще стартират същинските договаряния с Европейски Съюз. Някои от позициите в Долната камара са ясни, защото опозицията, включваща Лейбъристката партия, Шотландската национална партия и либералите ще бъде срещу - поради опасенията от отрицателни последици за служащите, околната среда и потребителите.

" Не " има намерение да каже и северноирландската Демократична юнионистка партия, разочарована от това, че министър председателят пожертва нейното неприкосновено единение с Англия. Борис Джонсън може да разчита на 260 сигурни гласа по линия на консерваторите, само че за болшинство му трябват 320. Ако желае да завоюва, би трябвало в този момент да получи гласовете на всички тези 20 депутати-тори, които изхвърли от партията. Някои от тях към този момент се произнесоха по договорката, други облаче биха я подкрепили единствено в случай че Джонсън даде още уверения, че няма да допусне корав Брекзит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР