Няма планове принц Уилям да пътува до Катар, за да

...
Няма планове принц Уилям да пътува до Катар, за да
Коментари Харесай

Принц Уилям няма да пътува до Катар за Световното първенство

Няма проекти принц Уилям да пътува до Катар, с цел да следи Мондиала идния месец, заяви източник през днешния ден, поради рецензиите към страната от Арабския полуостров по отношение на злоупотребите с правата на индивида . Източник, непосредствен до принца, съобщи за Агенция Франс Прес, че „ сега няма проекти той да отиде “, цитирайки „ други задължения “.

Британската преса бе предала, че принцът се чака да посети мачове, защото е президент на Футболната асоциация на Англия, макар че източникът не удостовери това. Местният таблоид The Sun цитира другари на Уилям, които споделят, че той може да отиде в Катар, в случай че Англия стигне до финала, само че единствено като част от държавна делегация . ФА отхвърли да отговори на молбата на Агенция Франс Прес за коментар. Уилям държи и кралската купа Принц на Уелс, като „ драконите “ се причислиха към Англия за първите си международни финали от 1958-а насам.

Капитанът на националния тим на „ Трите лъва “ Хари Кейн ще носи лента в цветовете на дъгата в антидискриминационна акция по време на Световното състезание. В самодейността ще се включат капитаните на още няколко представителни отбора. Външният министър на Англия Джеймс Клевърли бе упрекнат в „ шокиращо неразумни “ мнения, откакто сподели на ЛГБТК почитателите, отиващи на Мондиала, да почитат локалните закони и културни полезности в Катар.

Хомосексуалността е противозаконна в страната от Арабския полуостров, където шампионатът стартира на 20 ноември. Катар бе изправен пред рецензии по отношение на отношението към задгранични служащи по огромните инфраструктурни планове за Световното състезание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР