няма планове да разговаря насаме с по-малкия си брат, когато

...
няма планове да разговаря насаме с по-малкия си брат, когато
Коментари Харесай

Хари и Уилям на нож, няма да си говорят на коронацията на Чарлз III

няма проекти да беседва уединено с по-малкия си брат, когато Хари дойде във Англия за коронацията на татко им, заяви в. “Дейли мейл ”. Анализаторката Ингрид Сюард твърди, че всички кралски особи имат в действителност натоварени графици и поради това напрегнатите връзки сред братята ще се разискват различен път.

Предполага се, че коронацията ще е първият път, в който двамата принцове ще се изправят един против различен, откогато Хари издаде записките си през януари. В тях той жигосах батко си като собствен “велик зложелател ”, предава " 24 часа ".

Източници неотдавна разкриха, че пропастта сред братята, които в миналото са били извънредно близки, в този момент е толкоз огромна, че не могат да видят по какъв начин връзката им в миналото може да бъде поправена.

Съобщава се също, че е малко евентуално двамата да се видят и да беседват, което вътрешни лица от кралския двор преди този момент твърдяха, че Хари е изискал.

Въпреки всичко крал се надява, че неговата коронация може да излекува връзките сред синовете му. Кралски анализатори разкриха, че 38-годишният Хари е имал сърдечен диалог с татко си в събота в опит да облекчи напрежението, само че не е обърнал внимание на продължаващия спор с Уилям.

Хари ще участва самичък на коронацията на татко си, като Меган ще остане в Калифорния с принц Арчи, който на 6 май навършва четири години, и, принцеса Лилибет. Херцогът възнамерява единствено бързо посещаване на Острова, като източници, близки до двойката, показаха предходната седмица, че той даже няма да се върне в Бъкингамския замък, с цел да се събере с останалата част от фамилията или да вземе присъединяване в други събития през уикенда на коронацията.

Решението му да участва на церемонията по коронацията в Уестминстърското абатство се преглежда като евентуална маслинова клонка, откакто по-рано Хари имаше искане фамилията му да се извини на него и Меган за отношението им към тях.

Решението на Меган да остане в Съединени американски щати с двете дребни деца на двойката било облекчение за някои кръгове. Те се страхували, че нейното наличие може да ускори фамилното напрежение, означават западни издания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР