Няма път към преговори, трябва да се търсят вариант за

...
Няма път към преговори, трябва да се търсят вариант за
Коментари Харесай

Бивш военен министър: Трябва да се търсят варианти за сваляне на Путин от власт

" Няма път към договаряния, би трябвало да се търсят вид за събаряне на Путин от власт. " Това съобщи някогашният боен министър Николай Ненчев в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

„ Украинският президент също е песимистичен за договарянията и недопуска бързо да се стигне до решение на спора. Смята, че последните обещания от страна на Путин са някакъв флирт за цел време за прегрупиране. Това е естествена реакция, на няколко пъти Русия твърдеше едно, а вършеше друго. Очаквам задълбочаване на спора и търсенето на благоприятни условия за отстраняването на Путин от власт ", разяснява Ненчев.

Според него позицията на българските ръководещи във връзка с Украйна е неуверена и непоследователна.

„ Министърът на защитата отхвърли апела ни да се окаже военна помощ на Украйна. Притеснителна е и неуверената пизиция на Петков. Трябва да се търси мощно евроатлантическо болшинство в Народно събрание. Бях смутен и от апелите на президента от последните седмици, с които той като че ли определяше дневния ред. Той също изрече спорни позиция във връзка с Украйна”, счита някогашният боен министър.

Николай Ненчев изрази мнение, че " Митрофанова съзнателно цели нагнетяване на ситуацията у нас ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР