„Няма път без промяна“ е най-новият сингъл на певицата IVE.

...
„Няма път без промяна“ е най-новият сингъл на певицата IVE.
Коментари Харесай

“Няма път без промяна” – новата песен на IVE

„ Няма път без смяна “ е най-новият сингъл на певицата IVE. Тя е създател на текста и музиката, а дружно с песента на бял свят се появи и стилно видео към нея. В реализирането й вземат участие още: Алекс Нушев – аранжимент, звукозапис и мастеринг и Smoking Square Studios, които снимат видеото към песента под формата на късометражен кино план. В основната роля във видеото е самата IVE, а нейн заслужен сътрудник е професионалният и извънредно харизматичен танцьор Захари Нанков.

Песента и видеото към “Няма път без промяна” бяха показани публично в събота вечер в препълнения с посетители столичен клуб “Арт е Факт”. Освен новата си ария IVE извърши и специaлен лайф с нейни обичани авторски части и няколко кавъра - на Arctic Monkeys, Justin Timberlake, Jessie J, Coldplay. На сцената бяха и музикантите Калин Жечев – пиано, Любен Любенов – бас, Борислав Илиев – китара и Руслан Драмчев – барабани.

Името на IVE свързваме с по-различната поп музика, която не просто служи за забавление, a носи страст и мисъл. При нея постоянно има леко мигане с усмивка към сериозните неща с послания, над които да се замислим. В основата на плана „ Няма път без смяна “ е намирането на пътя към същинското благополучие – това, което постоянно търсим, само че като че ли в живота постоянно ни се изплъзва.

“Щастието е тъкмо там – зад ъгъла и ни чака да го намерим” – показа усмихната IVE във връзка самата ария и страстта, с която е заредена.

“Няма път без промяна” можете да чуете и видите ТУК .

video:https://youtu.be/Pxcq3Zsgu-I

Последвайте IVE във Фейсбук – тук .

Изпълнителката води и личен видео влог на тематика музика - тук.

Повече за IVE:

Родена в София, тя от дребна стартира да се занимава с пеене, актьорско майстоство и танци. Първите си стъпки на сцена прави едвам когато е на 4 година с детската вокална група „ Мечо Пух “. В ученическите си години е част от вокално-театрална групировка „ Таласъмче “. На 15 година тя е част от известната момичешка група „ Инстинкт “, с които изнасят доста концерти онлайн и имат редица телевизионни участия. По това време IVE стартира и солова кариера, участвайки в интернационалните фестивали, където получава влиятелни награди. По-късно приключва Националната Музикална Академия „ Проф. Панчо Владигеров “ със компетентност „ поп и джаз пеене “ в класа на доцент Стефка Оникян.

През 2006 година е определена да окрие концерт на италианската звезда Alexia във Формелло (Италия). Две години по-късно тя става част от DVD плана „ Renilin: Offside” отдаден на млади реализатори от целия свят, промотиран от италианската музикална компания Renilin. От този миг стартира взаимната им активност и още в същата година те продуцират първият й независим сингъл – „ Ready For Love”. Най-големият интернационален триумф за IVE идва през 2012 година, когато е поканена да запише парче с едно от най-известните италиански имена на денс сцената – DJ Molella. Песента „ Sunlight” е издадена от Restylers и записана в студиата на Renilin Music Label. Тя е първият сингъл на IVE публикуван в пет интернационалните компилации с летни денс шлагери и доближава върховете на най-престижните класациите в Европа.

През 2015 година излиза първият й сингъл на български език – “Хей Ти “, продуциран и записан в Италия от Renilin Music Lable. Песента е любимец в ефира на БНР и печели премия за най-хубава ария за месец август.

През 2018 година IVE започва онлайн влог в youtube – ivelive и става първият влогър у нас, който приказва за компликациите в живота на актьора. Описвайки това, което остава прикрито за публиката, каналът незабавно е видян от медиите и показан в ефирен ефир (Нова тв). Епизодите имат хиляди гледания, а влогът - десетки почитатели.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР