Няма особено голямо значение колко хубава или скъпа е колата

...
Няма особено голямо значение колко хубава или скъпа е колата
Коментари Харесай

Диана Русинова: Независимо дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал е един и същ и за бедни, и за богати, и за грозни, и за красиви

Няма изключително огромно значение какъв брой хубава или скъпа е колата ти, тъй като при 260 км/ч доста неща могат да се объркат необратимо, изключително когато държиш кормилото с една ръка, а с другата снимаш личната си нелепост.

Това написа във фейсбук специалистът по пътна сигурност Диана Русинова във връзка видеото, което нашумя в последно време, на което се вижда по какъв начин Мис Силикон Катрин Йорданова хвърчи с 250 км/ч на автомагистрала " Тракия ".

Ето и цялото мнение, което Plovdiv24.bg  разгласява.

Ще напомня, че без значение дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал, в който ще те приберат, е еднакъв и за небогати, и за богати, и за красиви, и за грозни.

Всеки може да сгреши, въпросът е, когато сгреши, да откри силата и да си признае грешката. Изисква се освен мощ, само че и храброст, с цел да поемеш отговорност за дейностите си. Изисква се мъдрост, с цел да наведеш глава, когато си позволил неточност и да изречеш вълшебната дума " извинявай “.

Всеки човек заслужава да му бъде даден втори късмет, изключително младежите, това демонстрира, че те порастват и стават пълноправни членове на обществото ни и тъкмо поради това аз няма по какъв начин да не поема подадената ръка от Георги Фиков. Преди време той самичък потърси мен и сътрудниците ми от European Center for Transport Policies. Точно поради това ние му дадохме късмет да ни потвърди, че не е подобен за какъвто всички го мислят, да ни убеди, че бъркаме и предишното е зад тила му.

За жал обаче са доста малко младежите, които желаят да се трансформират. По-лесно е да нарушаваш разпоредбите и това да те прави съвременен и прочут. Много мъчно е да се бориш за това да има мощно гражданско общество, там където грешките на младите се санкционират, само че също по този начин им се дава и късмет да осъзнаят, че това което вършат не е вярно.

Гордея се, че около мен и Сдружението има от ден на ден младежи, които са подготвени да отделят от времето си в името на това да имаме по-справедливо и по-безопасно общество.

Благодаря на Иван Влачков, Борислав Стоименов, Валери Тодоров, Тодор Михайлов и несъмнено на Георги Фиков, за това, че вместо да обикалят по кафета, като множеството младежи, избраха да оказват помощ на нашата идея. За такива младежи постоянно ще има място при нас. Надявам се повече младежи да прочетат тези думи и да се поучат от образеца, който точно младежите около ЕЦТП дават, тъй като на пътя възрастта, хубостта и парите нямат значение, има значение да стигнем живи и здрави.

И в случай че на повече младежи им беше даден късмет и някой се беше заел да работи с тях, може би доста произшествия нямаше да се случат и доста майки нямаше в този момент да са почернени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР