Няма основания за възбуждане на наказателно разследване след хоспитализацията на

...
Няма основания за възбуждане на наказателно разследване след хоспитализацията на
Коментари Харесай

Русия не откри данни за престъпление по случая с Навални

Няма учредения за възбуждане на наказателно следствие след хоспитализацията на в Русия предходната седмица. Това съобщи представителят на съветската генерална прокуратура Андрей Иванов. Той означи, че са направили инспекция на обстоятелствата, като тя е " общоприета процедура при сходни катастрофи с пасажери в самолети ", написа Дарик.
От думите на Иванов стана ясно, че съветската прокуратура е поискала от Германия наличните данни за здравословното положение на Навални. В тази връзка те към този момент са получили единодушие от немската страна да си сътрудничат по случая.
 Charite: Връзката сред случаите на Навални и Гебрев е нечиста сделка " Charite ": Връзката сред случаите на Навални и Гебрев е нечиста сделка
Берлинската болница „ Charite “, в която се намира на лекувания съветския опозиционер Алексей Навални, отхвърли да разяснява „...
В събота 44-годишният Навални беше превозен с медицински аероплан в Германия, откакто припадна по време на полет от сибирския град Томск за Москва. От немската болница " Шарите ", където го лекуват, оповестиха, че първичните медицински проучвания сочат отравяне, въпреки че съветски лекари, които преди този момент лекуваха опозиционера в сибирска болница, опровергаха тази диагноза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР