Няма оправдание за пробива в НАП, но по-голям обхват от

...
Няма оправдание за пробива в НАП, но по-голям обхват от
Коментари Харесай

Горанов отговори на Нинова за хакерската атака в НАП

Няма опрощение за пробива в Национална агенция за приходите, само че по-голям обсег от популацията беше наранено от сриването на банковата система през 90-те. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов в отговор на декларацията на Корнелия Нинова във връзка хакерската офанзива в Национална агенция за приходите.

" През 90-те години се срина банковата система и доларът доближи 3000 лева, само че това не омаловажава казуса от през днешния ден ", сподели още той.

" Неверни са изказванията на Българска социалистическа партия, че от изтеклите данни от Национална агенция за приходите могат да се реализиран пагубни последствия ", добави финансовият министър.

" Опитът да се основават страхове има дълготрайни последствия. Ако вашата цел е да омаскарите ръководството на ГЕРБ, постоянно в политическите ходове би трябвало да имате поради, че в случай че крайната ви цел е вие да управлявате, би трябвало нещо да остане ", обърна се Горанов към Нинова и Българска социалистическа партия.

" Всеки опит да се прави политика от всичко, се трансформира в един бумеранг, който смъква качеството на политическия спор изобщо. В тази зала ставаме все по-самодостатъчни. Не подценявам рецесията, оправдавам се още един път на всички български жители, чиято информация беше публикувана ", приключи финансовият министър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР