Няма опасност за България или за гражданите в страната. Няма

...
Няма опасност за България или за гражданите в страната. Няма
Коментари Харесай

Денков след срещата със службите: Няма опасност за България или за гражданите в страната

" Няма заплаха за България или за жителите в страната. Няма нещо, което да наподобява притеснително ", сподели министър председателят Николай Денков след съвещанието в Министерския съвет.

В него присъединяване взеха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министрите на защитата и на вътрешните работи, началникът на защитата, ръководителите на Държавна организация „ Национална сигурност “, Държавна организация „ Разузнаване “ и работа „ Военно разузнаване “. Те разискаха възможните опасности за сигурността на България и за живота и здравето на българските жители в Русия, както и готовността на нашата страна за реакция при нужда.

" Както знаете, през последните 24 часа има придвижване на войски, част от армията на Пригожин, потегли на север към Москва. В околните часове се чака да дойде към подстъпите на града. Затова направихме заседание с разследващите служби, с цел да получим информация, която не е общодостъпна ", добави Денков.

Мария Габриел увери, че Министерство на външните работи е в непрекъснат контакт с посолството ни в Москва. И увери, че има подготвеност за евакуация както на наши дипломатически представители, по този начин и на жители. Към момента сходни претенции не са постъпвали.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/279136387985526/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР