Няма опасност лицензът на Левски да бъде отнет заради трите

...
Няма опасност лицензът на Левски да бъде отнет заради трите
Коментари Харесай

Иво Ивков: Лицензът на Левски не е застрашен и то благодарение на мен, помагам на любимия си клуб

Няма заплаха лицензът на Левски да бъде лишен поради трите неизплатени заплати. Това съобщи някогашният изпълнителен шеф на " сините " Ивайло Ивков.

" Лицензът на Левски не е заплашен въобще. Имам писмо на 26 юни, поканих клуба да изпъни задължението си, предишният месец още един път, с цел да подпишем съглашение, като бях подготвен да подпиша съглашение. Не искам да лишава лиценза.
 Мъри: Заедно с Иво Ивков водихме кървава борба за Левски
Мъри: Заедно с Иво Ивков водихме кървава борба за Левски

Бившият треньор на " сините " разкри забавни неща

Затова го върша в този момент, с цел да оказа помощ на обичания си клуб, макар недалновидността на ръководещите и представляващите да запазят лиценза си ", показа някогашният началник на " сините " пред Българска национална телевизия.

Иво Ивков беше освободен от поста изпълнителен шеф, а по-късно и от Управителния съвет на клуба. Това се случи на Общо заседание на Левски, провело се при започване на април 2023 година.

" Ако аз желаех лиценза, щях да изчакам след 31 март и бъдете сигурни, че аз разбирам тази материя. И тогава в действителност щеше да е заплашен за някакви смешни 15 хиляди лв., които са трите ми заплати обезщетение, които клубът ми дължи ", добави Иво Ивков.

" Аз бях подготвен да се откажа от тях, в случай че бяхме подписали съглашение. Високомерността към мен не даде резултат една година и аз сезирах способените органи. Лицензът не е заплашен и то с помощта на мен. Ще бъде заплашен, единствено в случай че ръководещите клуба предпочетат егото си, пред интереса на клуба. В момента върша услуга на Левски ", сподели още някогашният шеф на клуба.
 Лицензът на Левски още веднъж виси!
Лицензът на Левски още веднъж виси!

Ето за какво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР