Няма образувано досъдебно производство срещу вицепремиера Асен Василев. Това заяви

...
Няма образувано досъдебно производство срещу вицепремиера Асен Василев. Това заяви
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма досъдебно производство срещу Асен Василев


Няма формирано досъдебно произвеждане против вицепремиера Асен Василев. Това съобщи пред Българската национална телевизия представителят на профилираната прокуратура Христо Кръстев. Причината Кръстев разяснява по-рано и пред БНР, и тя е, че досъдебните производства се образуват за осъществени закононарушения, а не против съответни лица.

Така от спецобвинението разясниха изказванията на вътрешния министър Бойко Рашков, че следствие за закононарушение по работа против Василев е било стремително формирано по сигнал от петролната компания "Инса ойл ". Според Българска национална телевизия от обвиняването ревизират истинността на изказванията в сигнала.

Изнесената от вътрешния министър информация разяснява и министър председателят Кирил Петков, който се възмути, че от 2 години прокуратурата не работи по сигнали за изнудване против някогашните министър председател и финансов министър Бойко Борисов и Владислав Горанов, и против пиара на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Тези сигнали от към този момент обвинявания предприемач Васил Божков станаха причина за ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова, които бяха освободени откакто прокуратурата не изиска непрекъснатото им задържане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР