Няма нужда Руската централна банка да печата пари, а страната

...
Няма нужда Руската централна банка да печата пари, а страната
Коментари Харесай

Путин: Няма нужда Руската централна банка да печата пари

Няма потребност Руската централна банка да печата пари, а страната има задоволително финансови запаси, с цел да се бори със сегашните провокации. Това съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, представен от Ройтерс. 

" Икономиката и бизнесът ни имат нужните запаси, с цел да изпълнят всички сложени цели, провокациите единствено ще ни активизират ", уточни той. По думите му съветската стопанска система ще успее да се приспособи към новата действителност, наложена от глобите на Запада против Москва. 

Путин също по този начин е разпоредил да се усили финансирането за инфраструктурата. Според президента ще има потребност държавно управление да направи структурни промени в стопанската система. Той също по този начин даде обещание спомагателна поддръжка за фамилиите с деца и увеличение на обществените заплащания на фона на ускоряващата се инфлация, добавя Българска телеграфна агенция.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР