Няма нужда Руската централна банка да печата пари, а страната

...
Няма нужда Руската централна банка да печата пари, а страната
Коментари Харесай

Путин: Няма нужда Руската централна банка да печата пари

Няма потребност Руската централна банка да печата пари, а страната има задоволително финансови запаси, с цел да се бори със сегашните провокации. Това съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин в своя тирада при диалог с представители на локалните управляващи, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Икономиката и бизнесът ни имат нужните запаси, с цел да изпълнят всички сложени цели, провокациите единствено ще ни активизират ", уточни той.

Според него съветската стопанска система ще успее да се приспособи към новата действителност, наложена от глобите на Запада против Москва.

Путин счита, че последните невиждани наказания, наложени на Русия от Съединени американски щати и техните съдружници поради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една ера.

" Оттук нататък Западът ще загуби световното си владичество както в политически, по този начин и в стопански проект ", споделя Путин, представен от RT.

В речта си съветският държавен глава споделя, че " митът за западната обществена страна, за по този начин наречения златен милиард, се разпада ".

" Цялата планета е тази, която би трябвало да заплати цената за упоритостите на Запада и опитите му да резервира изчезващото си владичество непременно ", споделя още Путин.

Руският президент предвижда дефицит на храна в целия свят, защото западните наказания против Русия са се отразили неподходящо на цялата международна стопанска система. Относно решението на няколко западни страни да замразят активите на съветската централна банка Путин съобщи, че това единствено ще подкопае непоправимо доверието в тези страни и ще накара други страни да се замислят преди да дават запасите си на тях.

Според съветския президент съвсем половината от активите на Москва са били " просто откраднати " от Запада.

Руският държавен глава също по този начин е разпоредил да се усили финансирането за построяването на инфраструктура.

Путин счита, че държавно управление ще има потребност да направи структурни промени в стопанската система. Той също по този начин даде обещание спомагателна поддръжка за фамилиите с деца и увеличение на обществените заплащания на фона на ускоряващата се инфлация.

" Ние се борим за суверенитета на нашата татковина, сподели още Путин. - Много хора в чужбина, а и за жалост, и у нас си мислят, че всичко се купува и продава. Те считат, че може да сключат някаква договорка за сметка на нашата страна и на нашия народ. Заради това те ни оказват стопански, политически и всевъзможен различен напън. Тези кръгове обаче не познават нашата история. Ние в никакъв случай не сме се огъвали и няма да се огънем пред никого. "

" Много страни клекнаха пред своите непознати господари извън. Но Русия няма да е измежду тях. Ние се борим и ще се борим за суверенитета на нашата татковина. Ние ще победим ", сподели още съветският държавен глава.

Той разяснява и военните дейности в Украйна. " Специализираната интервенция (както Русия назовава експанзията против Украйна) върви по проект ", акцентира той.

Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР