Няма нужда да споменаваме, че най-популярните опции в онлайн казината

...
Няма нужда да споменаваме, че най-популярните опции в онлайн казината
Коментари Харесай

Ротативки онлайн с прогресивен джакпот - Кои са най-популярните


Няма потребност да загатваме, че най-популярните варианти в онлайн казината са ротативките. Има обаче една категория , която изпъква над всички останали. Става въпрос за игрите с напредничав джакпот, който е цел номер 1 на в действителност доста консуматори.

Прогресивен е
джакпот, който не е закрепена сума, а във времето, в което чака да бъде извоюван, той нараства като размер. Когато някой го завоюва, той стартира от избрана базова сума, от която пораства нагоре. Може да срещнете доста разнообразни джакпоти, като общо взето всеки снабдител включва личен вид в своите заглавия. Някои имат по няколко разнообразни. Заради това, ще разгледаме известните в България варианти и ще разбираем какво е особеното за всяка една от тях.

 

Започваме с може би най-известния напредничав
джакпот - Jackpot Cards на EGT Interactive ( Amusenet )

Разбира се, една от аргументите да е измежду най-търсените варианти е поради игрите, в които се предлага. Говорим за поредици като Burning Hot, Super Hot и Dazzling Hot, дружно с игри като Olympus Glory, Versailles Gold и още доста други.

Играта се задейства на инцидентен принцип, като без значение от размера на залога, може да спечелите всяко едно равнище, даже най-високото. Разбира се, колкото по-голям е залогът, толкоз по-голям е шансът за по-високите равнища. Играта включва 12 обърнати наопаки карти, като вие би трябвало да ги отваряте една по една. Целта е да съберете 3 идентични бои, което ще ви обезпечи
джакпота, подобаващ на дадената багра. Нивата са както следва:

Спатия - най-ниското и нормално е към няколко десетки лв.

Каро - идващото по-големина, нормално е към няколко стотин лв.

Купа - по-сериозно равнище, което е с размер на хиляди

Пика - най-високия
джакпот, който е в десетки и стотици хиляди левове

 

Следва Egypt Quest , който още веднъж е на доставчика EGT

Може да се задейства посредством струпване на три признака Egypt Quest или на инцидентен принцип. Отваря се обособена ротативка със специфични рилове и . Всяка облага на врътка в
бонус играта води до струпване на сума, която се регистрира. Целта е да натрупате допустимо най-голяма сума общо от всички врътки.

Определена сума дава отговор на несъмнено равнище на този напредничав
джакпот. Възможно е и да събирате свитъци, като при 5 броя, в края на играта печелите идващото по-високо равнище на джакпота, по отношение на това, което сте спечелили посредством сумата на облагите. Възможно е да получите и мистериозна бонус облага, която взе участие в натрупването.

Нивата са сходни като на горния
бонус - 4 на брой. Наричат се Бронз, Сребро, Злато, Платина. Започват от няколко десетки лв. за първото до десетки и стотици хиляди в най-високото.

 

Bell Link също е смесен с
бонус игра.

Тук задачата е да събирате камбани. При 5 камбани, без значение от типа им, стартира
бонус игра. В нея се събират сумите, които са изписани в камбаните. Тя започва с три врътки, като се завъртат единствено празните места, в които няма камбани. Ако се появи такава, броячът се рестартира до 3 врътки. Бонусът завършва, когато в тези три врътки не се появи нова камбана, или в случай че дисплеят се изпълни с камбани. В края събирате всички суми на камбаните, които сте нацелили. Ако се появят три камбани с името на несъмнено джакпот равнище, без значение дали в естествена игра, или в бонус игра, вие печелите този джакпот. Имаме четири равнища на джакпота. Започваме с Mini и Minor, които са закрепени на 10 и 50 лв.. Major и Grand са прогресивни и по-сериозни - хиляди и десетки хиляди.

Това са най-популярните варианти, само че има и още други прогресивни
джакпоти. Такива са Clover Chance с четири равнища, Jackpot Temple с едно равнище, Hot Luck с три равнища, High Cash с четири равнища. Има стотици игри, които поддържат тези джакпоти, тъй че изборът е огромен.

 

*публикация

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР