Няма нужда да се срамуваме. Има врагове, няма понятие. Защо

...
Няма нужда да се срамуваме. Има врагове, няма понятие. Защо
Коментари Харесай

Руски депутат: Да върнем понятието „враг на народа“ и да изчистим копелетата до крак!

" Няма потребност да се срамим. Има врагове, няма разбиране. Защо да се срамим? Дали желая сталински репресии? Да, желая! Искам, макар обстоятелството, че дядо ми е излежал 9 години по тази публикация (за врагове на народа, - б.р.), по-късно е оправдан ", съобщи той в предаването на Владимир Соловьов " Пълен контакт ".

Според депутата „ всички схванаха, че в настоящето време е належащо да се направи тъкмо това в страната “. " Да, имаше неточности. Но имаше дисциплинираност. И през днешния ден основният въпрос е дисциплината ", означи Гурульов.

 

Депутатът счита, че руснаците, както цивилни, по този начин и военнослужещи, нямат право да се оплакват от каквото и да било, тъй като „ в действителност се води за повторно Велика отечествена война против нацизма “.

 

А на фронта „ прокурорът, началникът на следствието и ръководителят на военния арбитражен съд би трябвало да застанат до командира и тогава всичко мигновено ще си пристигна на мястото. Никаква благосклонност! “, безапелационен е педутатът-генерал.

 

Неотдавна Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност, също предложи да се вкара статут " врагове на народа " във връзка с руснаците, които се опълчват на войната в Украйна. По негово мнение „ това определение би трябвало крепко да им се прикрепи “ и тези хора да получат заслуженото, колкото и грубо да наподобява то.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР