Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли

...
Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма нужда да се лъжем – парламентът едва ли ще изкара пълния си мандат

Няма потребност да се лъжем – този парламент надали ще изкара цялостния си 4-годишен мандат, той ще работи толкоз, колкото би трябвало, а това ще стане ясно напълно скоро. Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

По думите му съществена задача е смяна в Изборния кодекс. Той уточни и главните направления – унищожаване на ограничаването в броя на секциите отвън Европейски Съюз, избор по пощата, 100% машинно гласоподаване, нова ЦИК, видеонаблюдение, в вероятност – и мажоритарни избори.

„ От партия „ ИТН “ още през днешния ден ще внесем подготвени промени в ИК, както и подготвени промени в Закона за политическите партии по този начин, че дотацията да бъде 1 лева на глас “, разгласи Йорданов.

По думите му стартира работа „ парламент, който е друг от всички предходни “: „ Той е друг, тъй като закъсня с 6 месеца. Закъсня с 6 месеца, тъй като предходните ръководещи – беше ясно за всички, се бяха вкопчили във властта “. Сега депутати стават „ представители на хората, които стачкуваха една година, има депутати (…), които бяха на жълтите павета, които ядоха пердах от полицията “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР