Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли

...
Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма нужда да се лъжем, парламентът едва ли ще изкара пълния си мандат

Няма потребност да се лъжем – този парламент надали ще изкара цялостния си 4-годишен мандат, той ще работи толкоз, колкото би трябвало, а това ще стане ясно напълно скоро. Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов .
По думите му съществена задача е смяна в Изборния кодекс. Той уточни и главните направления – унищожаване на ограничаването в броя на секциите отвън Европейски Съюз, избор по пощата, 100% машинно гласоподаване, нова ЦИК, видеонаблюдение, в вероятност – и мажоритарни избори.
 Партията на Слави Трифонов отхвърли офертата на Българска социалистическа партия за поддръжка Партията на Слави Трифонов отхвърли офертата на Българска социалистическа партия за поддръжка
Партията на Слави Трифонов отхвърли офертата на Българска социалистическа партия да поддържа кабинет на " ИТН ", малко откакто тя бе отправена. " Държим...
„ От партия „ ИТН “ още през днешния ден ще внесем подготвени промени в ИК, както и подготвени промени в Закона за политическите партии по този начин, че дотацията да бъде 1 лева на глас “, разгласи Йорданов.
По думите му стартира работа „ парламент, който е друг от всички предходни “: „ Той е друг, тъй като закъсня с 6 месеца. Закъсня с 6 месеца, тъй като предходните ръководещи – беше ясно за всички, се бяха вкопчили във властта “. Сега депутати стават „ представители на хората, които стачкуваха една година, има депутати, които бяха на жълтите павета, които ядоха пердах от полицията “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР