„Няма нужда да се бърза със закупуването на самолетите за

...
„Няма нужда да се бърза със закупуването на самолетите за
Коментари Харесай

Поговорка от Каракачанов: Бързите сделки, комисионни раждат

„ Няма потребност да се бърза със закупуването на самолетите за българската авиация. Има сентенция – бързите покупко-продажби, комисионни раждат. Не желая да се основават сходни подозрения ", сподели министърът на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов по bTV.

По думите му двете стъпки, които би трябвало да вървят редом, са ремонт и рационализация на наличната авиация и водене на договаряния за закупуване на нов изтребител.

„ Самият министър председател споделя, че не би трябвало да има ябълки раздора. Ние още приказваме за това какъв аероплан да има. В това време влаковете също могат да бъдат закупени, едното не опонира на другото”, сподели Каракачанов във връзка изявлението на Бойко Борисов от през вчерашния ден сутринта.

На въпрос има ли война сред президентската институция и министерски съвет, Каракачанов съобщи, че това в никакъв случай не е отсъствало от политическия живот у нас.

„ Аз съм последовател, че е извънредно време политическият хайлайф да покаже, че е в Народното събрание, с цел да взема решение проблемите на хората, а не да се вършат на леви и десни”, разяснява министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР