Няма нужда да приписваме каквото и да било на най-представителната

...
Няма нужда да приписваме каквото и да било на най-представителната
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Ходовете на Трифонов са хаотични, ексцентрични и вредни

Няма потребност да приписваме каквото и да било на най-представителната фигура от в началото оферти от Трифонов кабинет. Николай Василев си има история – цялостна е с обстоятелства и данни и ние няма какво да си измисляме, че той е бил пришит към Движение за права и свободи – обстоятелствата са си обстоятелства. Вместо да взема решение ребуса, Слави Трифонов завързва още повече Гордиевия възел. Това сподели в предаването „ Алтернативата “ по TV1 политологът Любомир Стефанов.

По думите му ходовете на Трифонов наподобяват безредни, ексцентрични и нездравословни, защото парламентарната народна власт има други правила.

„ Би трябвало от „ ИТН “ да са се понаучили по какъв начин действа тя. Не е редно да започваш да жонглираш с толкоз значимо нещо като ръководството на страната, даже под поръчката, че ще сменяш модела, че ще отстрелваш, изчегъртваш и ремонтираш демокрацията. С този ход ми се коства, че май не вземат нещата несериозно или не ги схващат всъщност “, добави Стефанов.

„ Не слагаш каруцата пред коня. Предложенията се вършат пред Народното събрание. Има си ход на нещата. Да продължаваш да хвърляш пиратки като на Нова година, единствено с цел да поддържаш резултат и да влизаш в новините, за мен не е причина за схващане на това какво е да управляваш страна, а не да пишеш всеки работен ден сюжет на шоу “, сподели още политологът.

„ Гражданите доста ясно дадоха поръчка, че желаят съдружно ръководство, което освен да осветлява порочните практики, само че и да ги подмени и промени с честни същински парламентарни демократични такива, където институциите са безлични “, счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР