Няма нужда да подозирам, цифрите са красноречиви. Има една статистика

...
Няма нужда да подозирам, цифрите са красноречиви. Има една статистика
Коментари Харесай

Ръководителят на Свилоза намекна много сериозно, че НЕК нарочно прави кризи с тока

Няма потребност да допускам, цифрите са красноречиви. Има една статистика от 100 години за кой ден и кой час какъв брой ток се създава. Историческата роля на НЕК е да не прекалява с производството на ток, колкото би трябвало, а не да прави изкуствено търсене. Това съобщи предприемачът Красимир Дачев, който е прочут като притежател на " Свилоза ".
Или си доста малоумен, или манипулираш. Не мога да вляза в джапанките на ръководещия НЕК, добави притежателят на " Свилоза ". Той добави, че като знаеш, че има годишен планов ремонт на АЕЦ " Козлодуй " и Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 ”, за какво изключваш американските централи, та ЕСО да се обажда, че има изключително състояние, попита Дачев.
Тази работа ми наподобява на италианска стачка, продължи Дачев пред Нова телевизия и посочи какво значи това – официално да изпълниш задание, без да го правиш. И зададе още веднъж въпрос – на кого НЕК споделя да включи и изключи?
„ В България има пазар, само че съвсем. Има борса, само че съвсем. Нека всеки да може да си купува и пазара, а има такива хора, които желаят да ръководят пазара – не познавам хора, които да са по-силни от същинския пазар ”, посочи Дачев.
Красимир Дачев атакува непосредствено ръководителя на НЕК Петър Илиев, като го упрекна, че не знае да вземем за пример, че „ Свилоза ” е продала топлоенергийните си мощности, те са станали Топлоелектрическа централа „ Свищов ” и той не работи от 5-6 години. Който назначава ръководителят на НЕК, да реши казуса, приключи предприемачът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР