Няма нужда да казваме, че годежният пръстен е може би

...
Няма нужда да казваме, че годежният пръстен е може би
Коментари Харесай

Звездите с най-скъпи годежни пръстени

Няма потребност да споделяме, че годежният пръстен е може би най-чаканото и мечтано украшение за всяка дама, без значение дали е известна, или не. Е, по-популярните и заможни мъже несъмнено не пестят средства, когато стане време да предложат брак на своите обичани. Ето няколко доказателства за това.

Бионсе

11 години откакто публично станаха семейство, годежният пръстен на Кралица Би към момента се загатва. Бионсе и Джей Зи подписаха брак на загадка гала, надалеч от камери и медийно внимание. Въпреки това, красивият пръстен надалеч не е бил толкоз непретенциозен, колкото сключването на брака – той е коствал 5 милиона $ и свети с 18-каратов елмаз.

Елизабет Тейлър

Красивата актриса, която приживе е била същински познавач в региона на брака с цели 7 броя съпрузи зад тила си, се подрежда в класацията за най-скъпи годежни пръстени. Бижуто, което вечно ще остане в историята, е това от четвъртия ѝ брачен партньор - Ричард Бъртън. Пръстенът е с 33-каратов елмаз и през далечната 1968 година е възлизал на 305 хиляди $, само че в наши дни цената му е 7-цифрена.



Ким Кардашиян

Надяваме се, че никой не си е помислил, че риалити звездата от клана Кардашиян би се омъжила с елементарен и " простосмъртен " пръстен. Рапърът Кание Уест й предлага брак с дизайнерско украшение по поръчка, направено от известния Лорейн Шварц, което коства 8 милиона $.



Грейс Кели

Холивудска звезда и принцеса на Монако – животът на Грейс Кели постоянно е будил интерес у хората. Съпругата на принц Рение III, която споделя заветното " Да " на своя обичан през 1956 година, има годежен пръстен с 18-каратов изумруд, който е коствал съвсем 5 милиона.

Expert.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР