Няма нова коалиция, има само една и тя е между

...
Няма нова коалиция, има само една и тя е между
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма нова коалиция, има само една и тя е между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

Няма нова коалиция, има единствено една и тя е сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Защо Борисов не реагира толкоз мъчително при загубата на София. Тук Хекимян беше трети. Това разумно ли е. Въпреки това Варна им е проблем. Фандъкова по отношение на Портних е учен. Това сподели в първи коментар по-късно в неделя водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

Относно обвиняванията на Бойко Борисов, че към този момент има нова сглобка сред " Възраждане ", ПП-ДБ и Българска социалистическа партия и че на локално равнище са работили против ГЕРБ Костадин Костадинов съобщи, че ГЕРБ мъчно претърпяват загубата в градовете.

" Всички тези приказки са поради болката, че са изгубили първия и втория огромен град. Ако въпреки всичко желае да е пореден, то дано Борисов да поддържа нашия избор на съмнение против държавното управление ", сподели още Костадинов.

„ Анализът на резултатите на " Възраждане " демонстрира няколко значими извода. От 247 общини участвахме в локалните избори в 245 общини и то независимо. Вкарваме 201 общински съветници и печелим един кмет на община ", добави Костадинов.

" Резултатите не ни задоволяват. На първо място имаше ниска изборна интензивност, имаше платен и корпоративен избор, те изкривиха и изборните резултати. Все отново с тези наши 201 общински съветници, въпреки да не са броя, която искахме, ни дава опцията да бъдем значим фактор в локалната власт. Ние сме сигурни, че можем да разчитаме на нашите хора ", разяснява Костадин Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР