Няма нормален човек, който да гледа какво се случва, как

...
Няма нормален човек, който да гледа какво се случва, как
Коментари Харесай

Балабанов: НС превиши правомощията си, днес внасяме жалбата срещу промените в Конституцията

„ Няма естествен човек, който да гледа какво се случва, по какъв начин се погазва Основния закон в страната и да стои безразличен. Поради тази причина ние още при започване на разискването на тези промени в Конституцията казахме, че няма да оставим нещата по този начин и ще се допитаме до Конституционния съд. “

Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов.
Днес входираме жалбата си в Конституционния съд. Българска социалистическа партия какво ще вършат не ме интересува. Има едно решение на Конституционен съд от 2003 година, съгласно което много от нещата, които одобри това Народно заседание, са противоконституционни.
Станислав Балабанов, Има Такъв Народ

„ Те касаят президентската институцията, намаляването на мандатността на основния прокурор и неговото въздействие в страна – всичко това е в пълномощията на Велико национално заседание, не на нормално “, добави депутатът от опозицията.
Асен Василев би трябвало да бъде премахнат от политиката, дружно с Кирил Петков и другите му производни.
Станислав Балабанов, Има Такъв Народ

„ Докога ще издържи сглобката? Докато на Делян Пеевски му е комфортно, тъй като сега Христо Иванов през неговата правосъдна промяна добре ги пере, само че пък обществото гледа, прави своите заключения, и аз съм мощно уверен, че ще ги накаже “, акцентира Балабанов.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР