Няма нито едно семейство, което да няма любим човек на

...
Няма нито едно семейство, което да няма любим човек на
Коментари Харесай

Няма нито едно семейство в Украйна, което да няма любим човек на фронта

Няма нито едно семейство, което да няма обичан човек на фронта. Това съобщи Святослав Шевчук, глава на Украинската гръкокатолическа черква, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa).

„ Днес в Украйна няма нито едно семейство, което да не е наранено от войната. Очевидно няма нито едно семейство, в което брачен партньор или брачна половинка, деца, родственици, близки да не са мобилизирани и да не са на фронта през днешния ден “, съобщи той на фона на продължаващата към този момент шест месеца пълномащабна война, която Русия стартира непредизвикано на 24 февруари.

„ Днес желая целият свят, цялата ни Църква да се моли за роднините и приятелите, чиито деца, съпрузи, съпруги се бият на фронта, защитавайки Украйна. Да се ​​осъществи молитвената поддръжка на великата всемирна общественост от Христови възпитаници. Господи, благослови Украйна. Боже, благослови всички, които се молят за децата си, които пазят Украйна. Господи, чуй рева на майките, които са изгубили връзка с децата си и не знаят каква е ориста им “, съобщи Святослав Шевчук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР