Няма нито един засечен пиян или дрогиран полицай при проверките

...
Няма нито един засечен пиян или дрогиран полицай при проверките
Коментари Харесай

Не са засечени пияни и дрогирани полицаи при проверките на МВР

Няма нито един засечен пийнал или дрогиран служител на реда при инспекциите на Министерство на вътрешните работи, които започнаха в сряда, оповестиха от Министерството на вътрешните работи за bTV.

Служителите на реда се тестват се преди, по време на дежурство и след промяната.

Проверките за приложимост на опиати се вършат единствено на служители на реда, които карат автомобил, тъй като няма нормативни разпореждания, които да регламентират тестването им, в случай че не са зад кормилото.
 Министерство на вътрешните работи стартира проби на служителите на реда за алкохол и опиати
Министерство на вътрешните работи стартира проби на служителите на реда за алкохол и опиати

Служителите с позитивна проба ще бъдат уволнявани

Припомняме, че акцията стартира на 12 октомври , откакто за няколко дни на пътя бяха засечени пияни или дрогирани чиновници от разнообразни структури в Министерство на вътрешните работи. На 8 октомври на Автомагистрала " Тракия " при отбивката за село Лозен край София чиновник на ГДБОБ след приложимост на амфетамин . В неделя сутринта в патрулка пред столичното 8-мо районно управление (на МВР) , като не беше обявено под въздействието на какъв опиат е бил. Вчера следобяд в региона на кюстендилското село Горна Гращица пийнал служител на реда от РУ-Бобовдол с лек автомобил провокира отвън работното си време , като случаят се размина без потърпевши. Оказа се, че е бил зад кормилото с 2,07 промила промила алкохол. Тази заран и асеновградски да кара персоналния си автомобил солидно почерпен , с 1.73 промила алкохол. На път за у дома след дискотека той криволичил и закачил с колата си крайпътна мантинела. Това направило усещане на движеща се зад него с автомобила си жена, която подала сигнал на тел. 112.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР