"Няма нито един факт, който да сочи, че от мен

...
"Няма нито един факт, който да сочи, че от мен
Коментари Харесай

Елена Йончева: Няма нито един факт, който да сочи, че съм извършвала незаконни действия

"Няма нито един факт, който да сочи, че от мен са били осъществявани противозаконни дейности. Нито един факт за осъществени закононарушения ", написа в позиция на народния представител Елена Йончева, публикувана от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ прокуратурата е образувала дело против нея по сигнал на Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров.

"Надявам се делото, допустимо най-бързо, да влезе в съда. Това е мястото, където истината ще стане ясна ", декларира депутатът от опозицията.

"Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ. Това е класическа скица ", написа Йончева. Твърденията за "вероятно пране на пари " идват единствено два дни, откакто аз и мои сътрудници настояхме за самостоятелна техническа експертиза на качеството на строителството на българските автомагистрали - взимане на отвесни ядки и разбор в лицензирани европейски лаборатории ", показва тя.

"Работата ми като публицист постоянно е била обществена, забележима. Договорът, за който депутати от ГЕРБ са поискали от прокуратурата да насочи своето внимание, е за закупуване на телевизионна техника /камери, сателитни телефони, техника за директни включвания, монтажна апаратура/. Тази техника е налична, както и цялата документи ", написа още Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР