„Няма нищо по-смешно от това да се ласкаеш, че си

...
„Няма нищо по-смешно от това да се ласкаеш, че си
Коментари Харесай

Изабел Аджани на 66 г.

„ Няма нищо по-смешно от това да се ласкаеш, че си звезда. Защото през днешния ден си звезда, а на следващия ден? “, споделя известната френска актриса Изабел Аджани, въпреки триумфът ѝ в киното да ѝ е донесъл 5 награди Сезар и две номинации за Оскар.

Изабел Ясмин Аджани е родена на 27 юни 1955 година в Париж. Дъщеря е на алжирския бежанец и германка. С екзотична хубост, съчетана с трагичен гений, пътят ѝ е елементарно предвидим, написа Дарик.
 Изабел Аджани на 66 година

Филмът, който я прави известна е „ Историята на Адела Ю “ . Благодарение на него кинокритиците назовават гения ѝ " колосален ", а нея самата „ най-красивото страшилище на киното.” Най-известните филми с нейно присъединяване са „ Камий Клодел “, „ Историята на Адел Ю “, „ Квартет “, „ Кралица Марго “, „ Убийствено лято “ и „ Обладаване “. Тя се откроява измежду множеството актриси на 70-те и 80-те години и няма нищо общо с русокосите сексбомби на Холивуд.

За разлика от сполучливата ѝ кариера, персоналният ѝ живот е разкъсван от голям брой връзки и любовни провали. Повечето от мъжете ѝ я напущат. Актрисата става още по-дистанцирана и малко хора могат да се похвалят, че са нейни другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР