Няма нищо по-различно от отварянето на ледено студено Pepsi, когато

...
Няма нищо по-различно от отварянето на ледено студено Pepsi, когато
Коментари Харесай

Феновете на Pepsi едва сега осъзнават, че има малко известна причина логото да е червено, бяло и синьо

Няма нищо по-различно от отварянето на ледено студено Pepsi, когато сте жадни – само че спирали ли сте в миналото, с цел да се чудите какво е смисъла зад логото?

Толкова е елементарно да приемем логата за номинална стойност, тъй като ги виждаме толкоз постоянно, само че от време на време в тях има скрити смисли. Често логата съдържат неща като умни образни игри на думи, фини препратки към историята на компанията и скрити смисли, които могат да бъдат подценявани всекидневно.

Логотата са образно олицетворение на идентичността, полезностите и желания, ориентирани към тяхната целева публика. И логото на Pepsi не е по-различно, споделя Спенсър, публицист за The Small Business Blog – само че мислите ли, че знаете смисъла зад логото?

Пепсито е изобретено за първи път през 1893 година като " напитката на Брад " от Калеб Брадъм, който продава напитката в аптеката си в Ню Берн, Северна Каролина. Тя е преименувана на Pepsi-Cola през 1898 година, " Pepsi ", тъй като се популяризира, че облекчава диспепсия (лошо храносмилане)...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР