Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа

...
Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа
Коментари Харесай

Само за дами: 10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо стеснение от това на първа среща индивидът против вас да не спре да приказва за някогашния или някогашната си през цялата вечер. Ако несъмнено желаете да разкарате някого и нямате никакъв интерес към него, давайте – не спирайте да говорите за някогашните си. Но в случай че харесвате индивида, в случай че желаете да откриете любовта и този път да се получи, пробвайте се да не вършиме неприятно усещане още на първата среща. Има някои тематики, които са надалеч от подобаващото в такива случаи. Избягвайте ги.

1. Някого, по който си падате
Почти всеки е имал в живота си обект на усеща или влечения, с който обаче нищо не се е получило. Често пъти такива хора остават в главата и сърцето ни задълго, тъй като ги идеализираме заради простата причина, че не сме имали опцията да имаме връзка с тях и да ги опознаем, с цел да се сблъскаме с отрицателните им черти. Тези облици остават в нас като блян, за който не можем да спрем да мислим и който изплува в сложни любовни моменти. По никакъв метод недейте да говорите на тази тематика, с цел да не си пандизите евентуалната врата към сърцето на индивида, с който сте на среща.

2. Семейни проблеми
Всеки е изцяло наясно, че фамилии без проблеми не съществуват. Не ги афиширайте през цялото време. Ако е писано да имате връзка, индивидът, с който се срещате, ще разбере за тях по този начин или другояче.

3. Предпочитания в спалнята
Освен в случай че не се интересувате единствено от физическата страна на срещите, не коментирайте още незабавно желанията си в леглото, броя сътрудници, не разпитвайте по невнимателен метод събеседника си. Позволете си го, когато преминете към по-интимна фаза на общуването си.

4. Финансови въпроси
Ако заговорите за пари на първа среща, мъжът, с който се срещате ще е повече от уверен, че сте златотърсачка, която не желае да си губи времето с сиромаси и по тази причина заговаря за финанси.

5. Срамни разгулен истории
Сигурни сме, че съвсем всеки има какво да опише на тази тематика, само че такива истории нормално се описват след прочут интервал на опознаване, когато не биха били тълкувани по неверен метод.

6. Не говорете за бъдещето си дружно
Би било много плашещо за колегата ви, както и много неудобно, в случай че заговорите за страхотното си общо бъдеще по-нататък. В очите му ще изглеждате обезверени и вкопчени в някаква фантазия, която няма нищо общо с действителността.

7. Полово излъчени заболявания
Честността е хубаво нещо, изключително в случай че вие сте притежател на рисково заболяване, само че изчакайте с признанието. Нека не е на първа среща. Спестете си сложния диалог, тъй като въпреки всичко от първа среща не може да сте сигурни, че ще има и втора.

8. Само за себе си
Ужасно неприятно усещане прави егоцентричното държание на първа среща. Избягвайте да говорите единствено за себе си. Разпитвайте индивида против вас, задавайте му въпроси, изслушвайте го и взимайте отношение към това, което споделя. Така ще се опознаете и ще поставите началото на една евентуална връзка. Ако постъпите по другия метод, сигурно втора среща няма да има.

9. Странни привички
Понякога тези неща просто ни се изплъзват от устата. След това се питаме „ за какво, за какво, по дяволите, го споделих “, само че е прекомерно късно. Когато сте нервни е доста евентуално да изтърсите нещо несвоевременно. Опитайте се да се въздържите.

10. Бившите си
Няма значение дали ще говорите за някогашния си или за всичките си някогашни под някаква форма – не го правете. Това е най-лошата тактика на първа среща. Ще пристигна и подобаващият миг за тези диалози, макар че не е наложително. Някои хора съзнателно не се интересуват от предишното на сътрудниците си. Въпрос на схващане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР