Няма нищо по-лесно от това да станеш за смях. В

...
Няма нищо по-лесно от това да станеш за смях. В
Коментари Харесай

Инфлуенсърка в Instagram с епична издънка в снимките, сринаха я със земята!

Няма нищо по-лесно от това да станеш за смях. В това се убеди известната инстаграмърка @tupisaravia, която беше изловена в нелепа операция на фотосите си.

Бразилката е известен странник в обществената мрежа и имаше към 300 хиляди почитатели, които понижиха с 20 хиляди след абсурда. 

А какъв е абсурдът? 

Оказва се, че едни и същи облачети " преследват " бразилската хубавица по целия свят. Вижте колажа:

Саравия е заключила профила си към този момент, само че фотосите ѝ станаха известни по целия свят. " Не мога да допускам, че това нещо се случи! Ползвам приложение, което се споделя Quickshot, с цел да коригирам небето на фотосите, когато светлината не е подобаваща ", изяснява тя в имейл до Buzzfeed.

" Просто се оказва, че в действителност одобрявам тъкмо тези облаци ", продължава тя в писмото, съпроводено с доста плачещи емоджита. 

Бразилският инфлуенсър даже акцентира, че първа е почнала да се майтапи със фотосите си, само че е реалност, че сега профилът ѝ е недосегаем. 

" Това ме ужасява! Има толкоз доста хора, които желаят това, което има тя. А тя има една изфабрикувана онлайн действителност ", пишат възмутени хора в Twitter.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР