Няма нищо по-досадно от чакането на опашка, за да слезете

...
Няма нищо по-досадно от чакането на опашка, за да слезете
Коментари Харесай

Човек беше осъден за „тичане“ по пътеката на самолета, за да слезе първи – но той отвръща на удара

Няма нищо по-досадно от чакането на опашка, с цел да слезете от самолета – изключително когато седите тъкмо откъм гърба.

Когато самолетът кацне, празникът публично завърши - и с него идва познатото възприятие на боязън. Всеки просто желае да вземе багажа си и да се прибере вкъщи, само че слизането от време на време може да отнеме цяла безкрайност.

Въпреки това, един човек се възползва от опцията да стигне до предната част на самолета, откакто той кацна - изцяло прескочи опашката, преди да има опция да се образува. Действията му провокираха яростна реакция онлайн, само че мъжът отвърна на злобарите и настоя, че не е направил нищо неприятно.

Отивайки в Reddit предходната година, анонимният мъж твърди, че не е прескочил опашката, защото хората са имали шанса да станат, само че не са се възползвали от опцията. Той написа: „ Бях седнал в най-задната част на самолета, когато кацнахме. Хората начело станаха, с цел да се приготвят, само че никой в ​​средната част не стана. Бях на седалката до пътеката и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР