Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,

...
Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,
Коментари Харесай

Цветанов: След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение

Няма нищо, от което да се срамя. Напълно съм уверен, че няма нищо незаконно към моите парцели. Плащанията са направени по банков път, всичко е транспарантно. Сделката е обществена, предходна е и през организацията по вписванията. Ако имам нещо да укривам – щеше ли всичко да бъде толкоз транспарантно. След като инспекциите против мен покажат, че не съм направил нищо нелегално – ще получа ли опрощение. Това съобщи пред публицисти във Велико Търново ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, заяви вести.бг.

„ Съвсем целеустремено два месеца преди изборите се прави компроматна офанзива против мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се употребява по време на акцията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война против мен се трансформира точно президентът Радев “, разяснява Цветанов и добави, че до момента в който не е завършила инспекцията – не е редно да получава присъди. Той акцентира, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Цветан Цветанов говори и за идните европейски избори, листата с претенденти на ГЕРБ за евродепутати и апела на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол за обединяване на десните гласове в България.

„ Всички сегашни евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим 2 места на Съюз на демократичните сили в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с сътрудниците и на 31 март публично разгласяваме листата “, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му лидерът на листата на ГЕРБ би трябвало да познава чудесно работата на европейските структури, да има интернационално самопризнание за качествата си, както и да разполага с доверието на нашето европейско семейство – ЕНП.

„ Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и надлежно кандидатурата му не се разисква “, заяви Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР