Няма нищо ново в новините за Хасково, а Йончева ги

...
Няма нищо ново в новините за Хасково, а Йончева ги
Коментари Харесай

Емил Кошлуков: Радев има проблем - че за една година няма реална политика

Няма нищо ново в новините за Хасково, а Йончева ги изговори в този момент. Българска социалистическа партия се пробва да откри поле за изява и тематика, тъй като тя няма какво да прави в Народното събрание. Така царистът Емил Кошлуков разяснява проблема Хасково и подадената оставка на Делян Добрев, която следва да бъде гласувана през днешния ден в Народното събрание.

По думите на Кошлуков столетницата на процедура от дълго време не може да завоюва избор против ГЕРБ. А това, че Добрев си подаде оставката – заслужава възторженостти. Това е неговата позиция, само че представителите на ГЕРБ обявиха, че няма да я одобряват, добави той

Според него Българска социалистическа партия нямат съответно държание, тъй като и в тяхната партия има депутати, които са разследвани, има кавги само че не желаят оставки и въобще не приказват за оставки.

Що се отнася до Елена Йончева, тя дължи кариерата си до момента в който живее със Станишев и на татко си. С тази своя позиция в действителност Кошлуков изрази не изключително позитивното си мнение за журналистката, която в този момент се пробва да ни внуши, че се бори против модела, основан в България през последните 27 години.

Емил Кошлуков разяснява и изказването на президента Радев, че в случай че ГЕРБ желаят борба - ще си я получат.

Тук приказваме за спекулация – за какво не му купили Грипени. Ами дано си напомним - на скрито съвещание се взима решението за самолетите. Този кабинет длъжностен по какъв начин поема тези задължения. Проблемът на Радев е различен – че за една година той няма действителна политика. Той няма срещи – той би трябвало да съставлява България в интернационален проект. Кой е пристигнал на посетители у нас, къде е отишъл той, с изключение на протоколните визити в програмата му. Той няма какво да прави, отсече Кошлуков./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР