Няма нищо, нищо не намериха – бяхме на делото и

...
Няма нищо, нищо не намериха – бяхме на делото и
Коментари Харесай

Обвинен ли е несправедливо човек заради дело срещу бивш общински съветник от ГЕРБ?

Няма нищо, нищо не откриха – бяхме на делото и чухме. Това съобщи сестрата на задържания за разпространяване на опиати Димитър Тонкев пред Нова телевизия. Тонкев е наследник на Наско Тонкев, който беше погубен по време на детски рожден ден в личния си ресторант в пазарджишкото село Виноградец. По случая с обвиняване се снабди някогашният ръководител на Общинския съвет и някогашен член на ГЕРБ Лазар Влайков.
Тонкев е измамен под отговорност поради разпространяване на амфетамини и марихуана и към този момент остава в ареста. Пред Нова телевизия сестрата на Димитър уточни, че той до момента е имал чисто правосъдно минало, само че е с най-тежката мярка за неотклонение, до момента в който против Лазар Влайков до момента имало шест прекъснати производства, само че той не останал в ареста при новото обвиняване. Брат ми цялостен живот е живял на един арест, на негово име е ресторантът ни и компанията, къде ще се укрие, възмути се сестрата на Тонкев, която не пожела да удостовери в прав текст дали съдията, разпоредил задържането под стражата, е същият, който е пуснал Влайков под домакински арест.
Сестрата на Димитър Тонкев сподели и, че откакто бил пуснат, Влайков отпразнувал събитието, като имала видео, доказващо изказванието ѝ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР