Няма нищо лично. Учудвам се, че я няма г-жа Йончева,

...
Няма нищо лично. Учудвам се, че я няма г-жа Йончева,
Коментари Харесай

Разкритие: Делян Добрев снощи се заровил в търговския регистър и открил още нещо за общия бизнес на Йончева и Цветан Василев

" Няма нищо персонално. Учудвам се, че я няма госпожа Йончева, тъй като тя в продължения на месеци, когато ме клеветеше, посети всички студиа ". Това съобщи в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във връзка това, че ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата против Елена Йончева във връзка с общ бизнес 50/50 с Цветан Василев.

Водещият Виктор Николаев разкри, че депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева е отказала покана за посещение, написа Блиц.

" На базата на документи подадохме сигнал до основния прокурор, до Национална агенция за приходите и КПКОНПИ. Прокуратурата и способените органи са единствените, които ще преценяват дали има закононарушение.

Снощи, ровейки се в комерсиалния указател, осъзнах, че това не е просто някаква предходна история. Тази обща компания към момента съществува, т.е. те двамата към момента са съдружници ", добави политикът.

" Опозицията се занимава с това да разрушава, а не да предлага градивни решения. Не се вижда за жалост, всичко, което е реализирано в страната ", заключи Делян Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР