Няма нищо, което да крещи Коледа повече от отварянето на

...
Няма нищо, което да крещи Коледа повече от отварянето на
Коментари Харесай

Quality Streets са „най-евтините някога“ в B&M, тъй като ваната с почти килограм е само £5

Няма нищо, което да крещи Коледа повече от отварянето на тенекиена кутия Quality Street - и купувачите бързат към един бюджетен магазин, с цел да вземат ръцете им върху вана с съвсем кг единствено за £5.

Цената на емблематичните празнични шоколади скочи до небето, като елементарна вана от 600g коства £4,50 в Asda тази година. Така че не е чудно, че хората взимат извънредно огромната тенекиена кутия единствено за пет в B&M.

Изгодният търговец на дребно продава голямата тенекиена кутия от 813 g единствено за £5 вместо за £8 – което значи, че купувачите печелят голямо икономисване от 37 %. Тенекия със същия размер е £10 в Sainsbury's и Waitrose.

Още по-хубавото е, че те идват в класическата железна кутия, а не в новите пластмасови вани, придавайки нотка носталгия на същинските почитатели на Quality Street и нещо, което можете да запазите след Коледа. Един покупател с орлови очи видя кутиите на уеб страницата на B&M и отиде в известната група във Фейсбук Extreme Couponing and Bargains UK, с цел да спод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР