Няма нищо като нахален McDonald's Drive-Thru в края на тежък

...
Няма нищо като нахален McDonald's Drive-Thru в края на тежък
Коментари Харесай

Служител на McDonald`s обяснява защо те снимат в Drive-Thru

Няма нищо като нагъл McDonald's Drive-Thru в края на тежък работен ден – само че в миналото чудили ли сте се от кое място знаят какво сте поръчвали ли сте, когато спрете до прозореца?

Може би сте се замисляли дали просто имат шанс всякога или има освен това от това, което се вижда на пръв взор. И се оказва, че има, защото един чиновник на Maccies разкри, че има излъган метод, по който съумяват да го оправят всякога - и мозъците на клиентите са взривени от него.

В към този момент изтрито видео, Работник от Maccies показа с шокирани почитатели на веригата за бързо хранене, че в Drive-Thru в действителност има скрити камери – и те не са там единствено от съображения за сигурност. Те са там, с цел да разпознават вас и колата, която шофирате.

В клипа членът на личния състав изяснява, че камерите ви вършат небрежно, с цел да разпознават вас и вашето транспортно средство, тъй че да знаят, че ви дават вярната поръчка, когато карате до прозореца, помагайки на личния състав да се оправи с няколко поръчки с лекост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР