Няма нищо изнасяно в чували. Има си стандарти. От този

...
Няма нищо изнасяно в чували. Има си стандарти. От този
Коментари Харесай

Банов: Нищо от колекцията на Божков не е изнасяно в чували, експертите ни са там всеки миг

Няма нищо изнасяно в чували. Има си стандарти. От този механизъм няма тичане, няма смешка. Това с чувалите е клевета, не е съществено. Това сподели министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за във връзка информациите, че предмети от сбирката на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са изнасяни в чували при претърсванията и изземванията в офисите му, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Подхожда се извънредно отговорно - Министерството на културата работи взаимно с прокуратурата и с полциията от началото на интервенцията. Това не е първият случай, в който Министерството на културата работи взаимно със специализраните органи, съобщи Банов.

Говорителката на основния прокурор: Божков води хибридна офанзива против Прокуратурата

Всякакви хипотези за чували не са състоятелни. Инспекторатът на Министерството на културата непрестанно има свои хора на всички адреси. Според обстановката – дали са картини, археология, има специалисти от Националния исторически музей и от Националната художествена изложба. Така сме практикували постоянно, тъй като културното завещание, без значение на кой е сега, е на всички, то е част от бъдещето на България. Колекцията може да бъде частна, само че като дух тя е на страната. Това са предмети, които би трябвало да бъдат съхранени за поколенията, уточни министърът на културата.

Експертите ни са доста готови и в никакъв случай не е ставало проблем с това по какъв начин да се отнесем към културни полезности, по какъв начин да ги опаковаме, по какъв начин да ги пренесем, в случай че се постанова. Опитни сме в тази работа, подсигуряваме, че всичко ще бъде непокътнато, съхранено и разказано по този начин, както прилича във връзка отбрана на бъдещето на нацията. Това ще бъде направено безкомпромисно, съобщи министърът, като посочи, че специалистите разполагат с всички нужни уреди, които да подсигуряват, че културните полезности няма да бъдат развалени. Другото мога да го дефинира една част като инсиниуации, една част като естествеми терзания в обществото, добави той.

Всички ограничения нещата да се случват под контрола на Министерството на културата. Няма момент нещо да се разказва и оглежда без нашите екперти да се там и да кажат по какъв начин да се случи. Отговорността я носим ние. Огромни изложения сме правили в чужбина и в никакъв случай не сме допускали какъвто и да е проблем. Експертизата на нашите хора е безспорна. Другите процесуално-следствени действия не са в нашата подготвеност.

Вежди Рашидов предлага - специалисти от МЗХГ да следят, в случай че някой придвижва куфари със зеле

Анализ дали полезностите са достоверни ще бъде юридически в допълнение. Проверката ще бъде дълга – всеки един предмет ще бъде разказан, анализран от експетите и ще се види насрещната документи в Министерството на културата. Работата е много, сбирката е голяма, уточни Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за.

В отговор на въпрос каква е повода 2700 предмета, благосъстоятелност на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, за които през 2010 година е подадено искане за регистрация в Министерството на културата, към момента да не са регистрирани, основният шеф на Главна дирекция "Инспекторат за запазване на културното завещание " Александър Трайков съобщи: "Това е по този начин, тъй като не са уредени връзките сред страната и частния собстъвеник. Има дължими такси, които не са платени от частния притежател ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР