Няма нищо договорено между ПП-ДБ и ГЕРБ за председател на

...
Няма нищо договорено между ПП-ДБ и ГЕРБ за председател на
Коментари Харесай

Борисов: Не разговаряме с ПП-ДБ за председател на СОС и не искам да разговаряме!

" Няма нищо контрактувано сред ПП-ДБ и ГЕРБ за ръководител на СОС. Не сме водили диалози с тях, те си играят с другите партии. ГЕРБ-СДС в СОС е съпротива. "

Това написа през днешния ден във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка мненията, че сглобката сред ПП-ДБ и водената от него партия би трябвало да се трансферира и в Столичния общински съвет, където през днешния ден са следващ път не бе излъчен ръководител. Заседанието на СОС бе отсрочено за 18 декември.


По-късно, пред публицисти в Народното събрание, Борисов дефинира като " бецпрецедентна " обстановката в СОС.

Запитан дали към този момент са водени диалози сред ГЕРБ и ПП-ДБ по този въпрос, водачът на ГЕРБ отговори:

" Ако имаше нещо контрактувано, щеше да има ръководител. Ние сме съпротива в София - софиянци това избраха. Както Сабрутев сподели - каквото сте си избрали, това ще ви ръководи. Нищо не са желали. Не, не беседваме и не желая да беседваме. Те разговорят с другите партии, дано си играят. "

" Какво да ви кажа - нито някой е желал нещо от мен, нито аз от различен. Спукаха ни тъпанчетата по какъв начин имат екип, подготвени, страхотна работа, внезапно София ще цъфне и ще върже. Първата седмица - пердах по улиците, втората седмица - не може да се оправиме от 20 см. сняг. Сега ме питате не е ли невиждано? Разбира се, че ще е невиждано ", изрично съобщи Борисов в куларите на Народното събрание.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР