Няма нищо да спираме, защото всичко е платено. Отпуснали сме

...
Няма нищо да спираме, защото всичко е платено. Отпуснали сме
Коментари Харесай

Борисов: Скоро перничани ще усетят подкрепата на държавната власт

Няма нищо да стопираме, тъй като всичко е платено. Отпуснали сме 27 млн. лв. с Данък добавена стойност, тъй че всичко би трябвало да бъде готово в периоди. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на ревизия на строителството на тръбопровода, който би трябвало да се построи към Перник. Заедно с него са министърът на стопанската система Емил Караниколов и кметът на Перник Станислав Владимиров.

,,До месец би трябвало да сме подготвени. Хората като видят, че им се прави, не се сърдят, като видят, че не се прави - тогава се сърдят. Не подценявайте хората'', съобщи още Борисов.

Емил Караниколов разкри по кое време ще е подготвен водопроводът от Мало Бучино към Перник

,,Убеден съм, че за към месец всички ще се оправят, тръбите са извънредно положителни. Видях само една провокация, че са сини, само че ще им сложим по една алена лента, с цел да са удовлетворени всички. Ще работим по няколко смени, с цел да влезем в период. Знаете, че паралелно със строителството на тръбопровода се прави и пречиствателна станция. Скоро хората в Перник ще усетят поддръжката на държавната и локалната власт'', разяснява по-късно пред публицисти министър председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР