Няма никакво съмнение, че в професионален план Нора Шопова може

...
Няма никакво съмнение, че в професионален план Нора Шопова може
Коментари Харесай

Нора Шопова стана майка на момченце

Няма никакво подозрение, че в професионален проект Нора Шопова може да се похвали с редица забележителни достижения. Като да вземем за пример обстоятелството, че е първата българка, появила се в стилната библия " Vogue ", украсявайки не един път, а цели два пъти корицата на нейното турско издание - през 2014 година и през 2016 година След този важен триумф, обликът ѝ се появява на първите страници на още куп влиятелни списания, измежду които попадат румънския " Elle " и гръцката " Grazia ", а нейни фотоси биват отпечатани в " Io Donna ", " Flair Magazine ", " Cosmopolitan " и други По този метод известността ѝ напуща очертанията на страната ни, трансформирайки я в един от най-търсените модели в международен мащаб, чиято блестяща кариера минава през Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.

Освен това, като човек, произхождащ от семейство на адвокати, Нора приключва магистърска степен по " Право ", само че когато се връща за непрекъснато в България, взема решение да се насочи към друга сфера на активност, друга от специалността ѝ. Вместо в правосъдната зала, тя влиза в телевизионното студио, изпълнявайки ролята на синоптик, представящ прогнозата за времето на дребния екран. Не след дълго обаче стартира да се изявява като водещ на спортната емисия вести, единствено че по различен канал, написа life.dir.bg.

От през вчерашния ден обаче Шопова има още една причина за горделивост, този път в персонален проект. Преди часове тя разкри на своите почитатели в Инстаграм радостната новина, че с мъжа ѝ Траян Косев са станали родители на момченце, което са решили да кръстят с името Вихрен. В късия текст към обявата, съпроводена от два фрагмента от интервала, в който към момента е бременна, тя написа още, че това е обич и благополучие ведно.

Новината, че чакат първата си рожба съпрузите споделиха при започване на септември т.г. Тогава те качиха в обществената мрежа кадър, на който ясно се виждаше наедрелият стомах на моделката, а посланието към него не остави никакво място за подозрение - " You + Me = Three ". Наред с това постът бе допълнен от хаштаг, разкриващ, че по това време Нора е била в седмия месец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР