Няма никакво съмнение, че ако правим едно и също, по

...
Няма никакво съмнение, че ако правим едно и също, по
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ако правим едно и също, по един и същи начин, това няма да даде различен резултат

Няма никакво подозрение, че в случай че вършим едно и също, по един и същи метод, това няма да даде друг резултат. Това съобщи пред публицисти водачът на коалиция " Солидарна България " Ваня Григорова. 

" Силно се надявам работещите хора, които носят страната на гърба си, които през последните няколко години не стопират да носят на гърба си и тези, които си вършат опити с тях, да разпознаят достоверните си представители, тъй че най-накрая, паралелно с олигарсите и партийната номенклатура, в Народно събрание да има представители и на работещите български жители ", съобщи Григорова. 

Тя прикани хората да не избират още от същото. 

" Защото нали нямаме никакво подозрение, че в случай че вършим едно и също по един и същи метод, няма по какъв начин да получим друг резултат ", съобщи Григорова.

Лидерът на коалиция " Солидарна България " отбрани президента Румен Радев от военнолюбците. 

" Надявам се най-накрая да обърнем внимание на това, че би трябвало да има мир в нашата страна, тъй като военнолюбците явно вземат превес. И не се свенят да се нахвърлят даже на президента Радев, когато той споделя истината, съгласно мен даже прекомерно меко, истината за това, че Европа я бутаме към война, която не е наша ", изясни Григорова.

Тя гласоподава с хартиена бюлетина, тъй като повече от половин година продължава делото й в София за машинното гласоподаване по време на кметските избори.

" Преди половин година изборите в София ни бяха откраднати през машинното гласоподаване ", съобщи Григорова.
ТЕМА преди 4 минути 108 преди 5 минути 103 преди 55 минути 500
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР