Няма никакво напрежение в коалицията. Всичко е в рамките на

...
Няма никакво напрежение в коалицията. Всичко е в рамките на
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма напрежение в коалицията, всеки наш депутат има право на лично мнение

Няма никакво напрежение в обединението . Всичко е в границите на естественото. Господин Дунчев има право на персонално мнение и има право да го показва. Това съобщи вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев в коридорите на Народното събрание във връзка зародилия спор сред депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев и кадровата политика на министъра на земеделието Иван Иванов , който е от квотата на Българска социалистическа партия. В пленарната зала прехвърчаха искри по време на парламентарния надзор точно сред Дунчев и Георги Свиленски, народен представител от Българска социалистическа партия.

Всеки наш народен представител има глава на раменете си и си показва позицията. Не даваме указания кой по какъв начин да се държи. Специално в нашата група всеки има право на персонално мнение и да го показва.

Финансовият министър изясни, че в случай че се окаже, че има нередности в дейностите на земеделския министър, могат да се задействат редица институции.

Никой не е поставял никакви условия за овакантяване на обединението съгласно вицепремиера.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР