Няма никакви индикации Левски да фалира или да не участва

...
Няма никакви индикации Левски да фалира или да не участва
Коментари Харесай

Тити Папазов: "Левски" няма да фалира

Няма никакви индикации " Левски " да банкрутира или да не взе участие в шампионата. Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Константин Папазов. Футболен клуб Левски има годен лиценз и това му дава право на присъединяване, добави още Папазов.

Константин Папазов: Договорите на футболистите могат да бъдат разтрогнати на 14 юни. Не е казусът присъединяване на " Левски " в шампионата. Далеч по-значими проблеми има, които ние ще ги разрешиме. Сега ние имаме последваща цел. За 45 дни " синята " общественост събра 1, 7 млн. лв.. Никой не си е разрешавал в тази страна да го направи и не е имал капацитет да го направи, тъй като не е имал такава мотивация да го направи, както го направи " синята " общественост. Сега има опция за 10 дни да създадем същото. За да можем да покажем в действителност какъв брой важен е " Левски " и какво съставлява " Левски " за живота в тази страна.

Феновете са тези, които посредством тяхната огромна обич, ще оказват помощ да отложим този интервал от 14 юни на 14 юли. След това ще намерим нашия път, уверен е Папазов.

По думите му, цялата " синя " общественост не има вяра Васил Божков, откакто е излъгал.

Константин Папазов: Да приемем, че съм измамен. Това е персонална воля на господин Божков. Ако на 8 май, когато Божков приказва в ефирен ефир, някой е приемал думите му за правилни, едно е несъмнено, че откакто ме излъга в неделя, в този момент цялата " синя " общественост не му има вяра. Давам му късмет неповторим в този момент да поправя тази неточност. Подведен под някаква страст, той позволи една голяма неточност. Опита се да използва " Левски " по някакъв метод за да злепостави премиера на страната.

Папазов прикани още веднъж Васил Божков и Георги Попов да създадат ново джиро, на който те преценяват, само че да не употребяват по никакъв метод " Левски " и акциите му.

Константин Папазов: " Левски " е нещо доста свято и неговите акции също са свети колкото са свети косите на Апостола в музея. И някой да вземе да ги развява, пък да ги къса. Това е долнопрободен акт на долнопробна актриса.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР