Няма никаква война между институциите. Работят си много добре институциите.

...
Няма никаква война между институциите. Работят си много добре институциите.
Коментари Харесай

Емил Димитров: Ще има нова организация за боклука, морската граница е овладяна

Няма никаква война сред институциите. Работят си доста добре институциите. Това сподели пред публицисти министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и, съобщи кореспондент на Novini.bg.

С президентската институция нямам никакви проблеми, добави той.

Ще стопираме противозаконни включвания, с цел да могат да се пълнят язовирите. Правим всичко допустимо хората да имат вода, уточни министърът.

Непрекъснато вървим из страната и намираме боклуци на най-различни места, които са тръгнали от тъкмо избрана посока. Не може институциите да вървят из цялата страна и да връщаме отпадък. Ние ще го върнем, само че повече няма да го пускаме. Ще има нова организация. Границата е овладяна по море, съобщи Димитров.

Транспортират назад 28 контейнера с боклуци от Италия

Ще извикам всички мощности, които се занимават с преправка на боклуци. С тях няма да има проблем. Част от смяната е обвързвана със законодателни промени. Едрият бизнес по никакъв метод няма да ни пречи, противоположното – ще ни спомага. Защото в този момент легалният бизнес заплаща цената на незаконния, акцентира министърът на околната среда и водите.

Попитан за почналите претърсвания в офиси на "Брикел " и "Траш юнивърс " в Гълъбово, екоминистърът сподели: "Прокуратурата ще се произнесе ".

Акция в офиси на „ Брикел “ и „ Траш юнивърс “ поради италианския боклук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР