Няма никаква нужда от преучредяване на държавата – това е

...
Няма никаква нужда от преучредяване на държавата – това е
Коментари Харесай

Шефът на "Галъп": Слави Трифонов е новият Бойко Борисов, народът прави едно и също

Няма никаква потребност от преучредяване на страната – това е политически девиз, просто има ротация във властта, сподели в изявление за БНР политологът Първан Симеонов , изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан ”.

„ Българският народ прави едно и също през десетина години. Това е напълно същото – Борисов е Слави Трифонов , това е едно и също като политическо събитие, само че към този момент не го прави толкоз уверено, тъй като го е виждал. “

Според Симеонов оферти като това за кръгла маса основават илюзията, че постоянно би трябвало да започваме изначало.

„ Като един Сизиф - с тази заблуда през 10 години ние избираме един огромен нов да почисти предходния огромен нов. “

Първан Симеонов счита настоящия модел на ръководство не за тотално привършен, само че за много изхабен.

„ Просто получихме материализация на митинга в урните. Имаме мощни протестни партии, имаме и мощен ГЕРБ. “

Относно разновидността на ГЕРБ за кабинет Първан Симеонов уточни, че ще бъде забавно дали ще имаме плакатно държавно управление, което да наподобява прелестно, тъй като се знае, че няма да просъществува или сериозен опит да се прави кабинет.

Анализаторът вижда вид в това трите партии от митинга да създадат държавно управление, като одобряват ненатрапчивата, по думите на Корнелия Нинова, поддръжка на Българска социалистическа партия. Пред „ ИТН “ на Слави Трифонов има два пътя – или да замязят на част от играта, приемайки поддръжката на Българска социалистическа партия или да отидат на нови избори.

„ И двете варианти са пукотевица в тъмното сега. “

На доктрина има алтернатива вълната за Има Такъв Народ да продължи нагоре, само че след подмладяването на вота на 4 април поради ковид и страховете на по-възрастните гласоподаватели, при избори през лятото младежите могат вместо да гласоподават, да пият бира в парка, означи политологът.

Мълчейки, Слави заобикаля това, което Хаджигенов направи, разяснява Първан Симеонов. По думите му „ явно Слави Трифонов става политик и не прави грешките на доста други като него “.

И разновидността Беров, и разновидността Орешарски са известни, когато партиите се дръпват и оферират специалисти, добави Симеонов. По думите му обстановката с ковид обаче е посочила „ какъв брой ужасно нещо е, когато специалистите бъдат оставени да господстват “ и да се регистрират единствено пред личната си съвест, която някои експертни среди са „ позагубили “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР