Няма никаква интрига, всичко е ясно - Тръмп и Байдън

...
Няма никаква интрига, всичко е ясно - Тръмп и Байдън
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Няма никаква интрига, всичко е ясно - Тръмп и Байдън ще бъдат кандидатите

Няма никаква конспирация, всичко е ясно - Тръмп и Байдън ще бъдат претендентите на своите партии на тези избори за президент на Съединени американски щати.

 

Това съобщи пред БНР дипломатът Стефан Тафров и добави:

 

" За Супер вторника, който е на 5 март, няма безусловно никаква конспирация. Не си припомням първоначални избори и в двете партии да са без конспирация и всичко да е ясно.... Ще се окаже по този начин, че американците ще бъдат изправени през ноември пред един избор, който те не желаят. Ще би трябвало да избират сред извънредно непредвидимия Тръмп и доста възрастния Байдън ". 

 

По думите му демократите разчитат на това, че сега, в който всички гласоподаватели в Съединени американски щати видят кои ще са претендентите, въпреки всичко ще предпочетат възрастния, само че предвидим Байдън, пред непредвидимия Тръмп:

 

" Решаващият интервал ще е самата изборна акция сред Тръмп и Байдън, на нея залага очакванията си демократите ".  

 

Той дефинира тематиката за емиграцията през границата с Мексико като " главния военен кон " на Доналд Тръмп.

 

Дипломатът разяснява, че не престават спекулациите, че Ники Хейли, другият претендент на републиканците в първичните избори, няма да поддържа Доналд Тръмп за президентските избори, макар че тя преди дни е опровергала тези изказвания.

 

Не чакам тя да се яви като самостоятелен претендент, сподели Тафров и посочи:

 

" Познавачите на американската политика споделят, че тя е единствено 52-годишна и има късмет за идващите избори, а в случай че в този момент съобщи личната си партия, това ще ѝ отреже тази опция ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР