Няма никаква информация за причината за смъртта, а се правят

...
Няма никаква информация за причината за смъртта, а се правят
Коментари Харесай

Москва определи реакциите на Запада като истерични и абсолютно недопустими

Няма никаква информация за повода за гибелта, а се вършат такива изказвания, сподели представителят Дмитрий Песков
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира изказванията на Запада по отношение на гибелта на Алексей Навални като " истерични и безусловно неприемливи ", тъй като към момента няма информация за повода, заради която той е умрял, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Няма никаква информация за повода за гибелта, а се вършат такива изказвания. Очевидно това са изцяло истерични (изказвания). Считаме сходни изказвания за безусловно неприемливи. Те са неприемливи ", сподели Песков.

Той акцентира, че все още няма информация от медиците и правосъдните специалисти. " Няма дефинитивна информация от Федерална работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) ", означи Песков.

Запитан дали Кремъл ще реагира на обстановката, той отговори: " ФСИН ще реагира... Казахме всичко, беше докладвано на президента, по-нататък ФСИН прави всичко, което би трябвало да се направи ".

Той разяснява и публикуваната през вчерашния ден в американски медии информация, че Съединени американски щати са уведомили Конгреса и европейските си съдружници за нови разследващи данни за съветския нуклеарен капацитет, който може да съставлява интернационална опасност, добавя Ройтерс.

Кремъл през вчерашния ден отхвърли предизвестието на Съединени американски щати за новите нуклеарни благоприятни условия на Москва в космоса, като го назова " злонамерена небивалица " и трик на Белия дом, целящ да накара американските законодатели да одобрят повече пари за противопоставяне на Русия, напомня английската осведомителна организация.

Песков през днешния ден съобщи, че откогато са се появили въпросните " клюки ", Съединени американски щати не са се свързвали с Русия, само че уточни, че Москва е подготвена да работи с Вашингтон за създаване на противоспътникови оръжия. Запитан дали Русия ще бъде подготвена за контакт със Съединени американски щати по този въпрос, Песков отговори: " Ако има някакви начинания от американска страна ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР